Gartner, Egham

Gartner

This new five storey building for Gartner replaces an out-dated building and has been designed by Scott Brownrigg’s architectural team. Separately commissioned the Interior Design team was briefed to create an environment befitting global technology company Gartner. The reception and atrium creates an initial positive impact on arrival, but also provides a space to celebrate connectivity - a busy hub in the heart of the building. A business lounge is adjacent to the ground floor feature stair and a café at the far end of the atrium has become a destination point.

The bridges connecting the floorplates allow flexibility in future tenancy splits and encourage interaction – a space to create accidental meetings between people.

All eateries have enough facilities to allow them to be utilised throughout the entire day, not just at peak dining times.

The fourth floor is a shared to be enjoyed by staff and clients with a new client lounge for use both day and night and a meeting suite as well as a restaurant and roof garden. The Gartner training academy provides a unique training facility for new recruits to Gartner.

The restaurant allows companywide, international town hall meetings to be held for all 1000 Gartner employees with state-of-the art conference facilities and moveable furniture.

 

+ +