Thomson Reuters

Thomson Reuters

Scott Brownrigg Interior Design has completed a 16,500 sq ft expansion and fit-out for Thomson Reuters, located on the third floor of the exclusive Vintners’ Place, by the River Thames in the City of London. Following recent acquisitions by the leading business intelligence provider, the scheme consolidates multiple London sites.

The design consists of a combination of both cellular and open plan areas and meeting rooms, including 60-minute meeting rooms, a project room and informal collaboration spaces. Informal meeting areas have also been cleverly placed around the space to relieve the work spaces, and future proof as the company continues to grow. The main open plan area sits adjacent to a spectacular atrium which forms a viewing point and filters natural light.

The central spacious tea point and break-out area creates a collaborative and informal meeting space and features a stunning, orange slatted ceiling.

+ +